Niet op zoek naar kandidaten?

Nu de economie is aangetrokken en de resultaten verbeteren zijn veel bedrijven uit het MKB op zoek naar financiële mensen. Er zijn veel bureaus die op dit vlak hun diensten aanbieden, maar hoe zie je als werkgever het bos door de bomen? Je bent niet elke dag op zoek naar een CFO, Financieel Directeur of Finance Manager!

Sinds de lancering van Financial People hebben wij veel positieve reacties ontvangen. Vanuit het MKB is er veel vraag naar financiële mensen. Regelmatig krijgen wij de vraag: “Jullie zijn niet op zoek naar kandidaten? Hoe kan dat? Die heb je toch nodig om te kunnen bemiddelen?”
Het antwoord is simpelweg: “In tegenstelling tot veel andere bemiddelaars kennen wij de kandidaten als. Onze database is in de afgelopen decennia opgebouwd en bestaat uit enthousiaste financials, mannen & vrouwen die stuk voor stuk tot de besten behoren in hun vakgebied. Ze zijn ambitieus en willen graag carrière maken. Tegelijkertijd is het onze ervaring dat deze doelgroep niet zo snel zelf het initiatief neemt van baan te wisselen; ze zijn druk, worden gewaardeerd en zitten goed op hun plek. Wij benaderen hen actief en helpen hen op voorhand de juiste keuzes te maken. Voor elke opdracht die Financial People ontvangt kunnen wij heel snel kandidaten voorstellen. Personal Recruitment daar staan wij voor én dat maakt ons uniek.”

Ook op zoek naar een financial? Neem vandaag nog contact met ons op.